LOGO DESIGN

Geef jouw bedrijfsimago een boost!

Jouw logo is een visitekaartje. Het laat vaak in een oogopslag zien wie je bent en wat je doet. Bittersoet kan voor jou een professioneel logo ontwerpen die past bij jouw onderneming. Of je nu net begint of al wat langer bezig bent, geef je bedrijfsimago een boost met een nieuw logo!

Hoe gaat dat in zijn werk?

Logo design stappenplan

Naar aanleiding van een aanvraag beginnen we met een (digitaal) contactmoment. Dit is het moment waarop we bespreken wat de wensen zijn. Ik probeer te ontdekken wie jij bent als ondernemer en waar jouw bedrijf zich op richt. Belangrijk voor mij is te achterhalen waar je voor staat en hoe je graag je werk doet, jouw onderscheidend vermogen, dit wil ik graag teruglaten komen in het ontwerp. Daarnaast bespreken we de mogelijkheden en op welke manieren het logo gebruikt moet gaan worden. Na dit gesprek ga ik aan de slag met het ontwerp.

Wind turbines standing on a grassy plain, against a blue sky.
The sun shining over a ridge leading down into the shore. In the distance, a car drives down a road.

In het tweede contactmoment presenteer ik drie logo ontwerpen en leg ik uit wat de achtergrond van het ontwerp is. We bespreken de ontwerpen en je kiest hier het ontwerp uit welke jij het beste vindt passen. Er wordt besproken of er nog iets aangepast moet worden en waarom en daarna ga ik het definitieve ontwerp uitwerken. Je zult dan je nieuwe logo ontvangen in PNG, JPG en PDF bestand.

En nu?

Een nieuw logo, dat lijkt mij wel wat